leerlingen carmel college salland zamelen ruim 8000 euro in voor stichting lef

Alle klassen hebben een eigen activiteit bedacht. Dat kan variëren van spelletjes, muziek maken, sponsorlopen, loterijen tot hapjes verkopen. Geïnteresseerden, jong en oud, waren uitgenodigd om op school deel te nemen aan de activiteiten. Het was een groot succes.

Stichting LEF Raalte zet zich in voor gezinnen die getroffen worden door kanker of andere verschrikkelijke ziekten en ondersteunt deze gezinnen bij allerlei praktische zaken waar mensen mee geconfronteerd worden als een gezinslid wordt getroffen.

De school organiseert om de drie jaar een grote activiteit om een goed doel te steunen. Het initiatief komt vanuit de leerlingenraad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.