Home / archiefcentraal / landstede raalte organiseert overijssels kampioenschap voor skills talents

Op dinsdag 13 februari organiseerden Niels Harke en Niels Bos, twee studenten van de opleiding Sport & Bewegen, vakwedstrijden voor vmbo-scholieren uit Overijssel in opdracht van Skills Talents. De studenten van de sportopleiding traden buiten hun comfortzone omdat ze nu eens geen sporttoernooi organiseerden, maar wedstrijden op een heel ander vlak.

landstede raalte organiseert overijssels kampioenschap voor skills talents

Er waren wedstrijden in verschillende domeinen, zoals Horeca, Groen, Media, Zorg en Welzijn, Dienstverlening en Economie & Ondernemen.

Dit betekende dat de twee organisatoren alle materialen moesten regelen die soms totaal onbekend waren, zoals waaltjes, totaal onbekende bloemen, computerprogramma’s zoals Indisign, en nog veel meer. Daarnaast regelden ze nu geen scheidsrechters maar juryleden en geen velden maar leslokalen.

Het bleek voor Niels en Niels geen enkel probleem. Ze kunnen terugkijken op een vlekkeloos georganiseerd kampioenschap. De wedstrijden startten precies om half vier en duurden tot half zes. De deelnemers konden genieten van een maaltijd, die eveneens werd bereid door studenten van Landstede. Tijdens deze maaltijd was de jury druk bezig met het tellen van de punten. Om kwart voor zeven reikte wethouder Niens de prijzen uit.

Lees ook

Grote Rohda Loterij levert bijna 15.000 euro op

RAALTE – Rohda Raalte heeft de prijzen van de Grote Rohda Loterij uitgereikt. Al met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.