koningsloop in wijhe ook met bedrijvenloop

De routes blijven vrijwel ongewijzigd, met de start en finish in het hart van de Langstraat. Jong of oud, snel of langzaam; iedereen kan meedoen. Inschrijven is mogelijk via staging2.mijninschrijving.nl. Voor de 5 en 10 km bedragen de inschrijfkosten 5 euro (na-inschrijving 7 euro). Deelname aan de jeugdlopen is gratis.

Het programma is dit jaar voor het eerst uitgebreid met een bedrijvenloop van 5 km. Bedrijventeams (uit Wijhe en omgeving) mogen bestaan uit drie tot vijf personen, waarbij de tijd van de drie snelste lopers telt voor de einduitslag. Voor teams die bestaan uit alleen dames zal een tijdcompensatie worden toegepast.

Bedrijven die interesse hebben kunnen een mail sturen naar Dorus Schalkwijk via koningsloopwijhe@gmail.com. Meer informatie op staging2.verenigdcomitewijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.