kennismaken met dance in de boeierd

Foto: Marit Fotografie

Kennismaken met cultuur
Onder de noemer ‘Kennismaken met cultuur’ organiseert het HOFtheater ieder voorjaar een aantal workshops en lessenseries voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Door middel van subsidie van de gemeente Raalte kunnen kinderen voor een klein bedrag deelnemen aan een workshop of lessenserie van hun eigen keuze.

Het doel van ‘Kennismaken met cultuur’ is dan ook het stimuleren van actieve deelname van de jeugd in de gemeente Raalte aan culturele activiteiten, door hen in aanraking te laten komen met verschillende uitingen van kunst en cultuur.

Dit voorjaar staan vioollessen, workshop Circus, workshop Tekenrobot, workshop Vloggen, workshop T-Shirt bedrukken en dus ook de lessenseries Dance op het programma.

Lessenseries Dance
Dansen is een sport, maar ook een kunstvorm die duidt op beweging van het lichaam in combinatie met muziek. Tijdens de lessenseries Dance maken de kinderen kennis met de dansstijlen show en musical dance. De lessenseries verschillen per leeftijdscategorie, er zijn in totaal drie lessenseries: Op dinsdag 6, 13, 20 en 27 maart zijn er twee lessenseries van vier lessen. De eerste lessenserie is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar, duurt van 15.45 tot 16.45 uur en kost € 10. De tweede lessenserie is voor kinderen van 10 t/m 12 jaar, duurt van 17.45 tot 18.45 uur en kost tevens € 10.

Op vrijdag 9, 16 en 34 maart is er een lessenserie van drie lessen. Deze lessenserie is voor kinderen van 7 t/m 9 jaar, duurt van 16.30 tot 17.30 uur en deelname kost € 7,50.

Alle drie lessenseries vinden plaats in de Boeierd, Boeierdstraat 10K in Raalte en opgeven kan via staging2.hoftheater.nl/educatie. Op deze website staat ook informatie over de andere workshops en lessenseries in het kader van ‘Kennismaken met cultuur’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.