jan majoor nieuwe trainer dames 1 klink nijland kwiek

Jan Majoor, in dagelijks leven werkzaam als docent bij Landstede Sport en Bewegen, heeft een rijke ervaring als speler en trainer op Ere- en Eerste divisie niveau. Als speler was hij actief bij PSV, Blauw-Wit en het Nederlands Team. Daarna is Jan het trainersvak in gegaan en was o.a. actief bij de heren van Snelwiek (1e divisie), BFC (eredivisie), Hercules (1e en eredivisie) en de dames van AAC (eredivisie), DSVD (1e divisie).
Bewust is er gekozen om een langdurige verbintenis aan te gaan met elkaar, om vanuit een stabiele organisatie en structuur verder te bouwen aan de ambities van de vereniging. Doelstelling voor dames 1 blijft onveranderd namelijk: “Terugkeren naar de eredivisie.”

Henk Woudstra en Monique Swartjes hebben drie seizoenen de dames begeleid en hebben een stevige basis en opleidingsplan neergelegd om als vereniging verder te bouwen. De selectie is sterk verjongd en herbergt veel talent en potentie voor de nabije toekomst. Binnen de vereniging is veel aankomend talent, die het niveau voor langere tijd kan waarborgen en waarmee zelf een stap omhoog gemaakt kan worden op den duur.
Ondanks de degradatie van vorig jaar uit de eredivisie, hebben beide trainers samen door gebouwd aan een stevig breed fundament binnen de gehele vereniging.

Het bestuur van kwiek is verheugd dat beiden actief blijven als trainer binnen de vereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.