Home / archiefcentraal / jaarvergadering vrouwen van nu met sallands vrouwenkoor

Vrouwen van Nu afdeling Wijhe houdt op woensdag 14 februari haar jaarvergadering in 't Langhuus. Na het officiële gedeelte worden zeven leden gehuldigd en na de pauze volgt een optreden van het Sallands Vrouwenkoor met bekende en onbekende liedjes. 

jaarvergadering vrouwen van nu met sallands vrouwenkoor

Natuurlijk zijn de leden van Vrouwen van Nu afdeling Wijhe welkom, maar ook dames die meer willen weten over de activiteiten van de vereniging mogen een kijkje nemen. Aanvang is om 19.45 uur, de deuren zijn geopend vanaf 19.15 uur. Voor meer informatie zie www.vrouwenvannu.nl/wijhe.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.