internationale rockster verrast prins jeroen 2 0 in nieuw heeten

Al bij de bekendmaking van de prins tijdens het prinsenbal bleek de liefde van Jeroen Schrijver voor rockmuziek. Daarbij is hij in het bijzonder al jaren een groot fan van Dilana Smith. Zelfs Jeroens dochter is naar de rockster uit Zuid-Afrika vernoemd.

Tijdens de optocht liepen er al meerdere Dilana’s mee. De vriendengroep/vriendinnengroep van Jeroen liepen was verkleed en liep rond met het zo kenmerkende kapsel, een flink aantal tatoeages en stoere kleding. Na contact met Dilana’s man was het wachten op het echte bezoek van Dilana zelf. Een bezoek waarbij Jeroen en zijn vrouw Miranda het niet droog hielden. Zeker niet toen Dilana het nummer ‘Roxanne’ van ‘The Police’ zong. Al met al de perfecte bekroning van het carnavalsweekend in Nieuw Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.