Home / archiefcentraal / internationale rockster verrast prins jeroen 2 0 in nieuw heeten

Wat als een heerlijke ‘Rosenmontag’ begon bij de carnaval in Café Vosman in Nieuw Heeten, werd voor prins Jeroen 2.0 maandagavond een fantastische verrassing. Niemand minder dan de internationale rockster Dilana Smith verraste de prins met een bezoek. Een emotioneel bezoek als afsluiter van een fantastisch weekend van carnavalsvereniging de Hekk’nsluuters in Nieuw Heeten.

internationale rockster verrast prins jeroen 2 0 in nieuw heeten

Al bij de bekendmaking van de prins tijdens het prinsenbal bleek de liefde van Jeroen Schrijver voor rockmuziek. Daarbij is hij in het bijzonder al jaren een groot fan van Dilana Smith. Zelfs Jeroens dochter is naar de rockster uit Zuid-Afrika vernoemd.

Tijdens de optocht liepen er al meerdere Dilana’s mee. De vriendengroep/vriendinnengroep van Jeroen liepen was verkleed en liep rond met het zo kenmerkende kapsel, een flink aantal tatoeages en stoere kleding. Na contact met Dilana’s man was het wachten op het echte bezoek van Dilana zelf. Een bezoek waarbij Jeroen en zijn vrouw Miranda het niet droog hielden. Zeker niet toen Dilana het nummer ‘Roxanne’ van ‘The Police’ zong. Al met al de perfecte bekroning van het carnavalsweekend in Nieuw Heeten.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.