inspiratieplein in olst tijdens de internationale earth hour dag

Wat gaat er gebeuren? Wij organiseren een inspiratieplein in het dorpscentrum van Olst. Op de markt kunnen alle initiatieven, verenigingen, stichtingen, ondernemers en individuen die zich actief bezighouden met duurzaamheid zichzelf laten zien. Doe mee! Laat zien wat jullie doen! Vertel er over. Inspireer elkaar.

Olst-Wijhe heeft zich tot doel gesteld om in 2020 20% van de energie die in onze gemeente verbruikt wordt, zelf op te wekken. Om dit doel te bereiken gaan energiebesparing en het realiseren van groene energiebronnen hand in hand. Alles wat we niet meer verbruiken, hoeven we ook niet op te wekken. Wat ga jij doen om energie te besparen? En wat heb je al gedaan, waarmee je anderen kunt inspireren? Kom dat delen! Dat helpt ons allemaal een stap verder.

Er is al een aantal organisaties en initiatieven aangemeld voor deze dag, die met deze boodschap aan de slag willen. Wil jij daar met jouw club of organisatie bij aansluiten? Aanmelden kan door een mail te sturen naar earthhourolstwijhe@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.