ingezonden olst wijhe vervangt logo en koffiekopjes

Het college van burgemeester en wethouders vindt het nu tijd om het gemeentelogo en de koffiekopjes te vervangen. Het logo van de IJsselstroom wordt wellicht vervangen door een dijk om de aanzwellende geldstroom in bedwang te houden. Het personeel krijgt een oppepper, ze mogen nu uit designkopjes drinken. Dat gaat Euro 18.000,= kosten. Dat betekent, dat iedere inwoner van Olst-Wijhe, pasgeborenen en zuigelingen incluis, hier een harde euro aan moeten bijdragen.

Het is natuurlijk een reinste verspilling!

Voor de meeste raadsleden zit hun tijd er op. Ze worden vervangen en ververst of komen gewoon niet meer terug. De controle op de gemeentefinanciën verslapt. Zelfs een partij als Gemeentebelangen zet hun uitgangspunt: “Een financieel verantwoord en zuinig beleid” in de uitverkoop. Ze keuren het collegevoorstel goed. In een dergelijke sfeer van achteloosheid en verslapping kan dit voorstel goed gedijen.  Om het imago van de gemeente op te poetsen zou het college beter aan alle leerlingen van de basisscholen op Valentijnsdag gratis snoepgoed kunnen uitdelen. Want het kan gewoon niet op!

René Kral (Wijhe)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.