Home / archiefcentraal / informatieavond over samenloop voor hoop in raalte

De organisatie achter de SamenLoop voor Hoop in Raalte houdt op maandag 19 februari een informatieavond in De Leeren Lampe voor iedereen die mee wil doen of doet aan de komende editie van het evenement op zaterdag 16 en zondag 17 juni. De inschrijving voor de SamenLoop voor Hoop, die plaatsvindt op en rond het terrein van CRT Raalte, is weer geopend.

informatieavond over samenloop voor hoop in raalte

In 2016 vond de eerste editie van de SamenLoop voor Hoop in Raalte plaats. Hieraan namen veel vriendengroepen, verenigingen en organisaties deel. Na 24 uur wandelen kon de organisatie bekend maken dat er door alle deelnemers en betrokkenen een bedrag van ruim 75.000 euro bij elkaar gebracht was. Dat bedrag was bestemd voor de strijd tegen kanker. Dat resultaat hoopt men dit jaar te overtreffen.

Tijdens de informatieavond op 19 februari krijgen de bezoekers informatie over het doel en de activiteiten van de SamenLoop voor Hoop en uitleg over het programma en de ondersteuning die er geboden wordt. Enkele deelnemers aan de eerste editie vertellen over hun ervaringen. Aanvang is om 20.00 uur. Meer informatie is ook hier te vinden.

Muziek
Ook dit jaar zorgt de Raalter muziekleraar/dirigent Hans Groen voor een omlijstend muziekprogramma. De eerste voorbereidingen zijn al van start gegaan. Hans is op zoek naar muzikaal talent in en om Raalte dat hieraan mee wil werken. Geïnteresseerden kunnen mailen naar raalte@samenloopvoorhoop.nl.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.