informatieavond over samenloop voor hoop in raalte

In 2016 vond de eerste editie van de SamenLoop voor Hoop in Raalte plaats. Hieraan namen veel vriendengroepen, verenigingen en organisaties deel. Na 24 uur wandelen kon de organisatie bekend maken dat er door alle deelnemers en betrokkenen een bedrag van ruim 75.000 euro bij elkaar gebracht was. Dat bedrag was bestemd voor de strijd tegen kanker. Dat resultaat hoopt men dit jaar te overtreffen.

Tijdens de informatieavond op 19 februari krijgen de bezoekers informatie over het doel en de activiteiten van de SamenLoop voor Hoop en uitleg over het programma en de ondersteuning die er geboden wordt. Enkele deelnemers aan de eerste editie vertellen over hun ervaringen. Aanvang is om 20.00 uur. Meer informatie is ook hier te vinden.

Muziek
Ook dit jaar zorgt de Raalter muziekleraar/dirigent Hans Groen voor een omlijstend muziekprogramma. De eerste voorbereidingen zijn al van start gegaan. Hans is op zoek naar muzikaal talent in en om Raalte dat hieraan mee wil werken. Geïnteresseerden kunnen mailen naar raalte@samenloopvoorhoop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.