Home / archiefcentraal / infobijeenkomst op de boskamp over bedevaart naar lourdes

Parochiezaal De Hoeksteen op de Boskamp vormt op maandag 12 februari de locatie voor een informatiebijeenkomst over de komende Lourdes-bedevaart van de Lebuinusparochie en het Bisdom. Deze is gepland van 28 april tot 5 mei. 

infobijeenkomst op de boskamp over bedevaart naar lourdes

De deelnemers gaan per bus en hogesnelheidstrein (TGV) naar Lourdes. Binnen twaalf uur zijn ze in de bedevaartplaats. De reis is voor iedereen geschikt, ook voor mensen die extra hulp nodig hebben of gebruik maken van een rolstoel of rollator. In Lourdes wordt gezorgd oor de nodige faciliteiten voor extra zorg en begeleiding.

De informatiebijeenkomst begint om 19.30 uur. Meer informatie bij Trees Brinkman, tel. 0570-551312 (Lettele/Bathmen), Anja van Reem, tel. 0570-657465 (Deventer), Truus Albers, tel. 0570-625228 (Schalkhaar), Mariët Kruit, tel. 0570 525320 (Boerhaar/Wijhe) en Lammie In ‘t Veld, mob. 06-57038176 (Olst/Boskamp).

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.