Home / archiefcentraal / infoavond over bouw duurzame woningen heeten

Stichting HeetenWoont heeft plannen om vijf duurzame woningen op de nu nog vrij liggende kavel op de hoek Holterweg/Dorpsstraat (voormalig pand Geertman) te realiseren. Het betreft de bouw van drie vrijstaande duurzame - en twee aaneengeschakelde duurzame woningen.

infoavond over bouw duurzame woningen heeten

Voor belangstellenden wordt er op maandag 5 maart een informatieavond over de plannen gehouden in Kulturhus Het Trefpunt in Heeten. Aanvang is om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom. Stichting HeetenWoont heeft als doel om samen met anderen het wonen in Heeten voor alle leeftijdsgroepen duurzaam te optimaliseren.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.