in beeld ranomi kromowidjojo geeft zwemclinic aan hera11

Het was een fantastische ervaring voor iedereen van HERA’11, een zwemtraining krijgen van Ranomi. Alle leden, de wedstrijdzwemmers, synchroon zwemmers en de zwemmers van SaVAS, trainden samen in het splinternieuwe zwembad.
Na een warming-up op de kant en in het water werd er o.a. geoefend op de techniek van de slagen en op de start. Aan het eind van de training mocht iedereen het middels een estafette opnemen tegen Ranomi. Toch leuk om te zeggen dat je tegen Ranomi hebt gezwommen.
Als laatste mocht zwemster Merel Marskamp het alleen opnemen tegen Ranomi op de 50m vrije slag. Hoewel zij wel een persoonlijk record zwom was ze uiteraard kansloos tegen de wereldkampioene op deze afstand en was het vooral een zeer mooie ervaring.

Wil je meer weten over de zwemvereniging HERA’11 kijk dan op staging2.hera11.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.