illusie en gitaarsound in het hoftheater

Per dag zie je 355 keer reclame. 355 pogingen van multinationals om jou te beïnvloeden. Welke trucs gebruiken ze? En wat kunnen wij van hen leren? Dat doet acteur en illusionist Jochem Nooyen uit de doeken in Influence. Een cabareteske en magische voorstelling over waarom je wél weet welk nootje je eet als er ergens een fuif is, maar niet waarom je die zak in één keer leeg wilt eten. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Jochem Nooyen op donderdag 22 februari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 17,50 per stuk.

dIRE sTRATS
Sinds Dire Straits in 1992 ophield te bestaan is dIRE sTRATS in hun voetsporen getreden. De muzikale kwaliteit van dIRE sTRATS staat op eenzame hoogte. De onvergetelijke gitaarsound staat centraal, puntgaaf vertolkt door Wolfgang Uhlich. Alle klassiekers komen voorbij zoals ‘Walk of Life’, ‘Sultans of Swing’ en ‘Brothers in Arms’. Ook de solostukken van Mark Knopfler worden gespeeld. Alles 100% live. Een concert voor alle Dire Straits fans!

Er is een wachtlijst voor het concert van dIRE sTRATS op vrijdag 23 februari 20.15 uur in het HOFtheater.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.