humor jan smeekens met tong vast aan vlaggenstok tijdens opening

Zij schrijven op een komische wijze nieuwsgebeurtenissen volledig naar hun eigen hand. 

“Het was een opvallend gezicht tijdens de openingsceremonie in Peyongchang: Vlaggendrager Jan Smeekens die met de vlaggenstok vastgevroren aan zijn tong de Nederlandse ploeg door het Olympisch stadion leidde.” Schreef de Speld over de Raaltenaar. 

“Het was een opvallend gezicht tijdens de openingsceremonie in Peyongchang: Vlaggendrager Jan Smeekens die met de vlaggenstok vastgevroren aan zijn tong de Nederlandse ploeg door het Olympisch stadion leidde.Uiteindelijk werd Smeekens pas in de catacomben met behulp van een flesje warm water bevrijd uit zijn benarde situatie, waarna hij sprak met onze verslaggever. “Ik weew ook nief fo goef waf er mifging”, verklaarde de langebaanschaatser. “We ferfeelden ons een beefje tijdenf het wachten in het ftadion. Ik wilde de flaggenftok voor de gwap een likje gefen, maar ik waf ietf te enthoufiaft. Foor ik hef doorhaf fat mijn tong helemaal faft.”

Smeekens denkt niet dat het voorval invloed zal hebben op zijn prestaties op de 500 meter. “Ik heb een beetje een ftijve nek van het fwaaien, maar ik heb nog tien dagen om te herftellen.””

Klik hier om het artikel in zijn orginele status te lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.