het sprokkeldorp maakt zich op voor carnaval

Prins en prinses
Prins Lukus 2.0 en Prinses Dieksie gaan dit jaar het carnaval leiden. Prins Lukus 2.0 is 32 jaren jong en is in het dagelijkse leven werkzaam als kok bij de Ikea in Zwolle. Zijn hobby’s zijn heel divers. Zo houdt hij van biljarten, spinning en is hij medeorganisator van het succesvolle Pinkstertoernooi bij tennisvereniging Lemelerveld.

Prinses Dieksie (Faya Kampman) zit op de Heilig Hartschool in Lemelerveld zal samen met Lukus het carnaval leiden in ons Sprokkeldorp.

Het carnaval in Lemelerveld biedt voor ieder wat wils. Voor groot, klein, jong en oud is er een variërend en feestelijk programma. Het wordt vijf dagen lang feest in Lemelerveld.

Vrijdag 9 februari 19.00 uur Residentie Reimink: Tienercarnaval
Carnavalsavond voor de jeugd van Lemelerveld en omgeving. Alle heren en dames vanaf basisschoolgroep 6 t/m 8 van de Lemelerveldse basisscholen. Natuurlijk komen de beide hoogheden de residentie bezoeken waar ze samen met jullie een spetterende start van het carnaval gaan maken!

Zaterdag 10 februari om 13.00 uur, dorpskern Lemelerveld: Grote Lemelerveldse Carnavalsoptocht
Een grote carnavalsoptocht met zowel grote als korte, kleine en lange wagens, eenlingen, grote groepen en tweelingen door het Sprokkeldorp. Humor, originaliteit, pracht en praal in een lange carnavalsoptocht met aansluitend de prijsuitreiking en een groot carnavalsfeest in de grote zaal van Residentie Reimink onder de muzikale begeleiding van DJ HitcH.

Zaterdag 10 februari voorcafé Residentie Reimink
Aan alles is gedacht! Voor diegene die niet naar huis willen draait DJ Niels in het voorcafé tot in de late uurtjes door. Hij draait de middag en de avond aan elkaar met oude en nieuwe, echte carnavalskneiters, dus naar huis gaan is geen optie!

Zaterdag 10 februari 21.00 uur, Residentie Reimink: Spectaculair Carnavalsfeest!
Groot carnavalsfeest met medewerking van een voor Lemelerveld en omgeving nieuwe DJ ster nl. DJ Pim Pots. Pim is bekend bij het carnavalspubliek in Hengelo en Enschede en hij vindt het een eer om te mogen draaien in onze residentie! Hij zal samen met DJ Hitch er een geweldige avond van maken. Zet daar dan ook nog de spetterende show bij van de BeatCrooks en deze avond wordt voor een ieder onvergetelijk!

Zondagochtend 11 februari 10.49 uur Residentie Reimink: Sprokkelbrunch
Gezamenlijke carnavaleske brunch bij Residentie Reimink. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via de voorverkoop bij Residentie Reimink en bakkerij Van de Most in Lemelerveld.

Zondag 11 februari 15.00 uur, Residentie Reimink: Gezinscarnaval
Carnaval voor jong en oud, klein en groot, die samen één lange slinger vormen van vrienden en familie met liefde voor Carnaval. Onder de muzikale begeleiding van onze good old huis DJ John Hasty is dit de middag voor de kleinsten en de oudsten, met ruimte voor elkaar en een borrel in de sliert.

Zondag 11 februari 21.00 uur Residentie Reimink; Carnavalsfeest voor Diehards
Super Sunday loopt ten einde, onder de bezielende leiding van DJ HitcH wordt de laatste energie aangesproken om Super Sunday, hossend en springend af te sluiten op echte carnavalskrakers. Deze avond treden de Dikdakkers op om uw feestgevoel nog meer te versterken!

Maandag 12 februari 14.00 uur Residentie Reimink: Kindercarnaval
Groots kindercarnaval onder leiding van Jeugdprinses Dieksie met medewerking van DJ Marko! De jeugdraad, de grote Raad, Bloaskapel de Heujschudders, iedereen doet mee tijdens deze kindermiddag, één goot feest voor de kleintjes onder ons. Het feest is om 16.00 uur afgelopen.

Maandag 12 februari 15.00 uur Brugstede: Seniorenbingo
Carnavalsbingo met vele ludieke prijzen voor de senioren georganiseerd door “De Vrienden van de Sprokkelaars”. Ook hier maakt Prins Lukus 2.0 met zijn gevolg haar opwachting en zullen een potje bingo meespelen.

Maandag 12 februari 21.00 uur Residentie Reimink: Sallands Sprokkelcarnaval
Carnavalsavond voor de hele regio met medewerking van DJ Team het Einde! Deze twee ex-prinsen weten al jaren als geen ander de stemming er in te brengen. Zij zorgen voor een weergaloze show en het contact met het publiek zal wederom grandioos zijn. Niet voor niets is hun slogan: Enthousiasme is aanstekelijk!

Dinsdag 13 februari 19.30 uur dorpskern Lemelerveld: Multilight Verlichte Optocht
De wagenbouwers hebben de afgelopen dagen niet alleen maar feest gevierd, ze hebben hun Carnavalswagens van duizenden lampjes voorzien en de loopgroepen zijn ook schitterend verlicht. De grootste en mooiste wagens uit de hele regio zijn hier allemaal in één optocht te zien. Het Sprokkeldorp wordt donker en de wagenbouwers zetten hem weer in het licht, dit mag u niet missen! De entree is vrij en de amusementswaarde is niet in geld uit te drukken… Aansluitend is de prijsuitreiking in Residentie Reimink met medewerking van DJ Team Het Einde. Tevens is deze avond ook het afscheid van de Prins en zijn gevolg en het afscheid van Carnaval 2016.

Tijdens het hele carnaval kunt u verrast worden op optredens van bekende en onbekende Lemelervelders. Deze hilarische en verrassende acts staan niet in het programma.

Passe-partout
Ook dit jaar geven de Sprokkelaars in samenwerking met Reimink een passe-partout uit. Dit entreebewijs kost € 22,50 en staat garant voor vier avonden carnavalsplezier. Bij aanschaf van de passe-partout heb je € 9,50 korting ten opzichte van vier “losse” entreebewijzen. Deze bandjes zijn vanaf heden te koop bij Residentie Reimink.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.