Home / archiefcentraal / hennie tijs presenteert prentenboek over ontstaan luttenberg

'De Reus en de kleine berg' is de titel van een prentenboek dat binnenkort verschijnt. Het gaat om een Overijsselse sage over het ontstaan van de Luttenberg, een kleine berg die behoort tot de Sallandse Heuvelrug. Het boek is geschreven en geïllustreerd door Luttenberger Hennie Tijs en wordt uitgebracht in het kader van de viering van het 700-jarig bestaan van Luttenberg. 

hennie tijs presenteert prentenboek over ontstaan luttenberg

Zondagmiddag 4 maart vindt de officiële presentatie plaats in gemeenschapscentrum Elckerlyc. Dit is om 14.30 uur. Daarna is er tot 17.00 uur gelegenheid om in Elckerlyc door het prentenboek te ‘wandelen’. De reus en de kleine berg is vanaf dat moment ook te koop voor 14,95 euro of te bestellen via www.dereusendekleineberg.nl.

Leerlingen van de Luttenbergse basisschool Esmoreit krijgen op dinsdag 20 februari al de primeur. Hennie zal persoonlijk aan iedere groep het verhaal voorlezen.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.