heetense rapper gaat op voor albumrelease in hedon

Het album Niet Lullen Maar Vullen, de grote broer van de Niet Lullen Maar Dansen EP, is eindelijk af. En hoe. Oost Wanted laat op dit album vol met partynummers horen dat ze niet bang zijn voor een beetje bass. Raps op partybeats met sterke invloeden van dance, dat kun je verwachten.

Maze en Edmire produceerden de beats en vriend/featuring artist Mark Benjamin staat de jongens zoals gewoonlijk hier en daar bij. Met daarnaast gastrapper Meddy is het dreamteam voor 22 juni compleet. Natuurlijk is er ook een support-act. Van goede feestjes wil men tenslotte niet dat ze te snel afgelopen zijn. De support-act voor deze show wordt binnenkort in het Facebook event en op de website van Hedon bekendgemaakt.

Tickets voor het concert zijn slechts 7 euro en nog beschikbaar via staging2.hedon-zwolle.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.