Home / archiefcentraal / groenere binnentuin voor bewoners zgr angeli custodes

De bewoners van de PG-afdeling op ZGR Angeli Custodes krijgen een groenere binnentuin. Het Rabo Salland Coöperatiefonds ondersteunt de herinrichting van de tuin met 5.000 euro. De tuin zal worden voorzien van meerdere belevingselementen en plekjes waar bewoners bijna tussen de planten kunnen zitten. Op die manier brengt de organisatie groen terug in het dagelijks leven van de senioren.

groenere binnentuin voor bewoners zgr angeli custodes

De herinrichting van de binnentuin van de PG-afdeling maakt deel uit van het project ’t Groene Hart van Salland, waarmee ZGR bewoners en gebruikers van de locatie ZGR Angeli Custodes meer groene beleving wil bieden. Onderzoek toont aan dat natuur, groen en buiten zijn positieve effecten hebben op de gezondheid. Samen met IVN Natuureducatie en natuurorganisaties in Raalte ontwikkelt ZGR een vergroening van de omgeving en een natuurrijk activiteitenprogramma.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.