go ahead eagles contracteert jeff stans

Stans komt transfervrij naar Deventer nadat in januari zijn contract met NAC Breda in goed overleg werd ontbonden. “Vorige week kwam ik binnen bij Go Ahead Eagles met een bepaald beeld, dat onder andere was gebaseerd op de historie van de club”, zegt de middenvelder, die eerder ook voor RKC Waalwijk en Excelsior speelde. “Mijn beeld van de club werd eigenlijk meteen bevestigd, want ik kreeg bij binnenkomst gelijk een warm gevoel.”

Na eerst een week te hebben meegetraind in Deventer, kwamen Stans en Go Ahead Eagles gisteren tot een akkoord. “Ik heb voor anderhalf jaar getekend en ben met de nodige ambities naar Deventer gekomen”, geeft de geboren Vlaardinger aan. “Go Ahead Eagles staat momenteel niet op de plek waar de club hoort te staan. Ik wil mijn bijdrage leveren om de weg omhoog weer te vinden. Doordat ik al een week heb meegetraind met de eerste selectie, is het nu slechts een kwestie van klaarstomen voordat ik mijn debuut kan maken voor Go Ahead Eagles.”

Met Jeff Stans heeft Go Ahead Eagles een dynamische middenvelder en een echte teamspeler in huis gehaald. “Ik ben een middenvelder die graag bij de opbouw betrokken is, maar ook het strafschopgebied van de tegenstander induikt om te scoren. Verder ga ik altijd voorop in de strijd en probeer ik mijn medespelers veel te coachen in het veld.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.