gewoon carolien werking kruiden nu eindelijk bewezen

Medicijnen worden echter vaak bij langdurige klachten voorgeschreven. Ze kijken dan naar de ziekte en behandelen de symptomen. Het lijkt soms echter alsof een dokter niet meer voor zichzelf mag denken. En ze lijken mensen te motiveren vanuit angst voor de ziekte of andere gevolgen ervan. Ons zorgsysteem met chemische medicatie is op het moment gericht op ziekte in plaats van gezondheid lijkt het.

Als een dokter in een ziekenhuis een mens met een klacht geen medicijn geeft, dan is hij zijn klant kwijt en krijgt hij geen geld. Dan wordt hij een dief van zijn eigen portemonnee. Als de mens een medicijn meekrijgt, dan blijft hij afhankelijk van de zorg. Zo wordt een disbalans al snel chronisch. En wordt de mens een patiënt. Hoe meer patiënten, hoe meer geld er binnenkomt bij zorgverzekeraars, farmaceutische industrie en zeker ook ziekenhuizen. Ons gezondheidssysteem heeft dus baat bij zieke mensen.

Een dokter weet mogelijk veel van ziekten, hij studeert immers ook medicijnen. Hij lijkt maar weinig te weten van gezondheid, preventie van ziekte en beter worden. Maar langzaam wordt dit systeem ontworteld. Zo werd er vroeger niks op kruiden, voeding, energiemiddelen en homeopathie uit gedaan in de reguliere zorg. Het zou toch niet werken.

Nu wordt er –voor mij bijna van de een op de andere dag- veel berichtgeving gedaan over het natuurlijke product St. Janskruid. Gemaakt van prachtige gele bloemetjes. Het is nu wetenschappelijk bewezen dat je het liever niet gebruikt in combinatie met andere medicijnen. Ze willen wettelijk verplicht maken dat er een waarschuwingstekst op komt; Pas op mensen; Het is heel krachtig! Het blijkt vooral de werking van chemische middelen te verminderen.

De natuur is krachtig. Met medicijnen als zeer grote doodsoorzaak in dit land, vind ik het een zeer goede zaak als het gezondheidssysteem meer geld gaat besteden aan de kracht vanuit de natuur. De laatste 100 jaar zijn er chemische middelen, miljoenen jaren in onze evolutie leven we vanuit onze eigen natuur. Laten we het goede samenvoegen.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.