Home / archiefcentraal / gerda vree egberts neemt afscheid van de zonnebloem

De Zonnebloem Luttenberg heeft vorige week dinsdag afscheid genomen van vrijwilligster Gerda Vree Egberts. Gerda heeft zich ruim 21 jaar ingezet als betrokken vrijwilliger. Ze bezocht vele dorpsgenoten die vanwege ziekte of afnemende gezondheid aan huis gebonden waren.

gerda vree egberts neemt afscheid van de zonnebloem

Ook was Gerda actief tijdens de vele uitstapjes en de Zonnebloem-middagen in Elckerlyc. Als dank voor haar inzet ontving ze het beeldje van waardering van de Zonnebloem en een boeket bloemen. Op de foto poseert ze met haar man Jan.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.