gemeentebelangen olst wijhe presenteert verkiezingsprogramma

Het verkiezingsprogramma heeft de titel ‘Voor jullie’ en omvat negen thema’s waarin de ambities voor de komende vier jaar worden uitgelegd. Als lijsttrekker voor de komende verkiezingen is de huidige wethouder Marcel Blind de man die de kar gaat trekken. Daarnaast is hij de kandidaat-wethouder. 

Op de plaatsen 2 tot en met 5 staan respectievelijk Frank Schumacher uit de Elshof, Ron de Wit uit Wijhe, Jarco van der Stege uit Herxen en Cynthia Roessink uit Wijhe. Lijstduwer is Driek Ter Beek uit Olst. Verder staan op de lijst van in totaal zeventien kandidaten inwoners uit bijna alle kernen van Olst-Wijhe.

Het verkiezingsprogramma is te vinden op staging2.gb-olstwijhe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.