Home / archiefcentraal / gemeentebelangen olst wijhe presenteert verkiezingsprogramma

Tijdens de Algemene Ledenvergadering, afgelopen dinsdag, heeft Gemeentebelangen Olst-Wijhe het Verkiezingsprogramma 2018-2022 vastgesteld. Met dit programma ziet Gemeentebelangen Olst-Wijhe de komende gemeenteraadsverkiezingen in het volste vertrouwen tegemoet. Gemeentebelangen Olst-Wijhe spreekt uit dat het opnieuw deel wil gaan nemen aan het College van B&W.

gemeentebelangen olst wijhe presenteert verkiezingsprogramma

Het verkiezingsprogramma heeft de titel ‘Voor jullie’ en omvat negen thema’s waarin de ambities voor de komende vier jaar worden uitgelegd. Als lijsttrekker voor de komende verkiezingen is de huidige wethouder Marcel Blind de man die de kar gaat trekken. Daarnaast is hij de kandidaat-wethouder. 

Op de plaatsen 2 tot en met 5 staan respectievelijk Frank Schumacher uit de Elshof, Ron de Wit uit Wijhe, Jarco van der Stege uit Herxen en Cynthia Roessink uit Wijhe. Lijstduwer is Driek Ter Beek uit Olst. Verder staan op de lijst van in totaal zeventien kandidaten inwoners uit bijna alle kernen van Olst-Wijhe.

Het verkiezingsprogramma is te vinden op www.gb-olstwijhe.nl.

Lees ook

Nieuw in Raalte: powerwalking

RAALTE – In Raalte is een powerwalkingclub opgericht. Zaterdag 17 april staat de eerste training …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.