films vol tegenslag en overwinning in filmhuis olst

Kinderfilm Verschrikkelijke Ikke 3
Er lijkt geen einde aan de Minions Mania te komen. In Verschrikkelijke ikke 3 beleven Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions een nieuw avontuur. Zo ontmoet Gru zijn tweelingbroer Dru en neemt het team het op tegen de Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje uit de jaren ‘80. Sinds hij begon te puberen en zijn show Evil Bratt werd geannuleerd, is hij woedend op de wereld. Zijn doel: de wereld veroveren. Deze film zit, zoals we dat inmiddels gewend zijn, vol met actie en goede muziek. Vanaf 6 jr; 2017; NL gesproken; 90 min; 3 euro.

Volwassenenfilm A United Kingdom
A United Kingdom is het waargebeurde verhaal van de Prins van Botswana, Seretse Khama die valt voor een kantoorbediende (gespeeld door Rosemund Pike). De wereld keert zich tegen hen wanneer ze trouwen en terugkeren naar Afrika en de Britse regering maakt het Seretse heel moeilijk om de troon te bestijgen. Deze film stipt belangrijke thema’s aan zoals gemengde huwelijken, de opkomst van Apartheid in Zuid Afrika, de strijd voor onafhankelijkheid en het verval van het Britse rijk. Als kijker leven we mee met de menselijke kant van dit verhaal en hun wilskracht om in naam van de liefde deze strijd aan durven te gaan. 2017; NL ondertiteling; 111 min; 5,50 euro NUT leden; 7,50 euro niet-NUT leden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.