Home / archiefcentraal / extra stembureau op ns station raalte

Tijdens de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen, op woensdag 21 maart, is het mogelijk om op het NS-station in Raalte je stem uit te brengen. Daarnaast verhuist het stembureau op het Carmel College naar Landstede. De gemeente Raalte wil zoveel mogelijk stemgerechtigden naar de stembus krijgen.

extra stembureau op ns station raalte

Om de drempel om te gaan stemmen zo laag mogelijk te maken staan de stembureaus binnen de gemeente Raalte op plaatsen die goed bereikbaar en toegankelijk zijn voor de kiezer. Zo zijn schoollocaties, verzorgingshuizen, buurtcentra en sporthallen geliefde locaties.

Bij wijze van proef komt daar nu een stembureau op het NS-station Raalte bij. Forensen en studenten kunnen daardoor onderweg naar werk of school hun stem uitbrengen. Ook met de vroege reiziger is rekening gehouden: het stembureau op het NS-station is al vanaf 6.30 uur ’s ochtends geopend.

In ieder dorp is minstens één stembureau aanwezig. Bekijk de locaties op www.raalte.nl/verkiezingen.

Lees ook

Nieuw in Raalte: powerwalking

RAALTE – In Raalte is een powerwalkingclub opgericht. Zaterdag 17 april staat de eerste training …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.