europese subsidies voor agro en foodsector in overijssel

Verduurzaming en modernisering van de agro en- foodsector staat in beide centraal. Bij ‘Fysieke investeringen voor innovaties in de landbouw’ gaat het bijvoorbeeld om technische vernieuwingen, zoals in een stalsysteem of vernieuwingen in de bedrijfsvoering. Bij ‘Samenwerking voor Innovaties Landbouw’ staan samenwerkingsverbanden die innovaties of nieuwe kennis willen door ontwikkelen, testen of toepassen centraal. Minstens een van de partners moet een agrarisch bedrijf zijn.

Voor de regeling ‘Fysieke investeringen voor innovaties in de landbouw’ is in totaal 1.733.674 euro beschikbaar en voor ‘Samenwerking voor Innovaties Landbouw’ is dat 3.152.760 euro. Beide subsidies zijn POP3 subsidies. POP3 is het Europese Plattelandsontwikkelingsprogramma bedoeld om het platteland op allerlei terreinen te versterken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.