europarlementarier annie schreijer pierik onthult bord bij salland boert en eet bewust

Wat is Salland Boert en Eet Bewust?
Salland Boert en Eet Bewust is een project dat als primair doel heeft de voedselproducent en voedselconsument dichter bij elkaar te brengen. Bij het project, opgestart in 2017, zijn inmiddels 60 boerenbedrijven uit Salland aangesloten. Zij zetten zich allen in voor een betere binding met de maatschappij. Dit kan door actief te zijn op social media, door het ontvangen van schoolklassen, maar ook door leuke uitjes te bieden aan toeristen en recreanten, zoals open dagen en excursies. Alle deelnemende bedrijven zijn te herkennen aan een Salland Boert en Eet Bewust bedrijfsbord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.