Home / archiefcentraal / erwin nyhoff treedt op in stevenskamp

Erwin Nyhoff verzorgt op woensdag 28 februari een optreden in woon- en zorgcentrum Stevenskamp in Heeten. De bekende troubadour, zelf woonachtig in Heeten, treedt met een aangepast repertoire op in de koffiezaal. Naast Nyhoff zullen ook de leden van het seniorenkoor hun zangkunsten laten zien en horen. 

erwin nyhoff treedt op in stevenskamp

De muziekmiddag met een hapje en drankje is bedoeld voor de deelnemers aan de dagbesteding en de bewoners van de aanleunwoningen en het zorgcentrum. De organisatie is in handen van een groep vrijwilligers die wekelijks op de woensdagmiddag een activiteit in de koffiezaal verzorgt. Aanvang is om 14.30 uur.

Lees ook

Repair Café in Dorpshuus

HEINO – Op zaterdag 30 oktober vindt er een Repair Café plaats in het Dorpshuus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.