Home / archiefcentraal / elke week een andere sport met sportmix in olst wijhe

OSV'95 start met twee nieuwe sportprogramma's in de gemeente. Het gaat om Sportmix 30+ (in samenwerking met Sportdorpen Olst-Wijhe) in Wijhe en Sportmix voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar (in samenwerking met de KNGU) in Olst. De deelnemers beoefenen gedurende tien wekelijkse trainingen elke keer een andere sport. Sportmix 30+ is al eerder aangeboden in Olst en krijgt daar ook een vervolg.

elke week een andere sport met sportmix in olst wijhe

Aan de orde komen sporten als badminton, basketbal, volleybal, tennis, voetvolley, een toestellenparcours, circuittraining, hardlopen, skigym, hockey, trefbal, bowlen en fietsen. De deelnemers bepalen zelf de intensiteit/belasting.

Sportmix 30+ wordt zo meteen aangeboden in ‘t SPOC in Wijhe en de gymzaal aan de Watertorenstraat in Olst. In Wijhe gaat het om de volgende woensdagen (telkens van 19.30-20.30 uur): 4, 11, 18 en 25 april; 16, 23 en 30 mei en 6, 13 en 20 juni. Wat betreft Olst om de donderdagen (telkens van 20.00–21.00 uur): 5, 12, 19 en 26 april; 17, 24 en 31 mei en 7, 14 en 21 juni. Die serie datums in Olst geldt ook voor Sportmix voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Die trainingen in dezelfde gymzaal duren telkens van 17.00-18.00 uur.

De kosten per deelnemer bedragen 35 euro voor tien lessen. Voorwaarde is wel dat er zich minimaal zes personen hebben opgegeven. Is er genoeg animo na de pilot, dan zullen deze lessen blijvend gegeven gaan worden. Voor opgave, informatie en/of vragen kan men mailen naar sietske75@home.nl

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.