Home / archiefcentraal / eind mei weer roomse herrie in boerhaar

In de Willibrorduskerk in Boerhaar vindt de volgende Roomse Herrie plaats op zaterdag 26 mei. Ook dit keer is er medewerking van het orkest van Showkorps Amicitia, Brase Verrassing en Zanggroep Togeheter. Voorganger is pastor Harry Bloo.

eind mei weer roomse herrie in boerhaar

Een inspirerende viering wordt voorbereid. Op het programma staan mooie teksten, afgewisseld met muziek van deze tijd en als thema: ‘Durf te dromen!’ Na afloop is er weer gelegenheid om na te praten met een drankje en hapje. Alle ruimte en tijd om de organisatie te laten weten wat je ervan vindt en tips te geven voor nog een volgende keer.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.