eerste editie rockin all over den nul

Op het programma staan optredens van Stepping Stone en de Tom Veltien Band. BijRipperda wordt deze avond omgetoverd tot een dampende jukejoint.

Stepping Stone bestaat uit oude(re) rockers. Bassist Rob Meijer speelt al 30 jaar bij Midlife Crisis, drummer Hans Meijer verzorgt als regisseur al jaren registraties bij TV Oost en gitarist/zanger Dick Zuurveen heeft een verleden als zanger bij de close harmony groep Evidence en als gitarist/zanger bij bands als Lotus, Silk en Face to Face. De energie en dynamiek van het trio herinnert aan de gloriejaren van grote namen als Rory Gallagher, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughn, Cream, Led Zeppelin en Deep Purple. De heren spelen covers, de grote hits natuurlijk, maar ook de nummers die bij de liefhebbers zo bijzonder in de smaak vallen.

De Tom Veltien Band is een jong blues-rock trio uit Overijssel. Met een combinatie van eigen werk en covers, die ze geheel in een eigen jasje hebben gestopt, zet de Tom Veltien Band energieke stets neer. Met invloeden van oude meesters, Pink Floyd en Joe Bonamassa staan de jongemannen garant voor een stevig potje blues, rock, symfonische rock, funk en soul. Achter de draaitafels staan de uitgevers van Dé Blueskrant, Marijn en Ingrid. Zij draaien blues, rootsmuziek, country en rock.

Leon Ripperda heeft samen met grillmaster Robert Koerhuis en slager Paul van Essen & zoons, een speciale burger samengesteld. Vanaf 18.00 uur worden deze burgers onder de veranda van BijRipperda gegrild. Seciaal voor deze eerste editie zit de eerste burger van deze avond bij de entreeprijs van 7,50 in. En natuurlijk hoort daar de derde b van ‘blues, burgers en beugels’ ook bij.

Aanvang is om 18.00 uur. Tickets à 7,50 euro (inclusief gratis burger) zijn verkrijgbaar bij BijRipperda Den Nul of via staging2.bijripperda.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.