Home / archiefcentraal / een herinneringsboom in elke buurt in raalte

Luttenberg 700 jaar heeft in korte tijd vele aanmeldingen gekregen voor een wensboom. Naast deze aanmeldingen hebben ook diverse straten en buurten die al wel hebben gereageerd, maar nog niet hun opgave en locatie hebben doorgegeven. Binnekort wordt er samen met de gemeente Raalte de locaties bezocht. 

een herinneringsboom in elke buurt in raalte

Daar wordt gekeken of de locatie geschikt is en de buurten akkoord geven. Mocht dat niet het geval zijn, dan gaan zij in overleg met de bewoners om een goede plek te vinden voor de boom, plaquette en bank.

Woensdag 21 maart, de Nationale Boomfeestdag, nadert snel, dan gaan deze bomen-in- de-buurt worden geplant. Degene die zich hebben aangemeld krijgen tijdig bericht van om de vereniging om te helpen en voor het maken van foto’s.

De bedoeling is dat er ‘s morgens de grote centrale boom wordt geplant in Luttenberg, met een mooie grote bank erbij, en een grote plaquette over het ontstaan van Luttenberg.

Oproep werkgroep herinneringsbomen: als u als buurt of straat nog mee wilt doen, geef u dan dit weekend op d.m.v. de opgave bon van het inlegvel bij Alleman van 3 weken terug. Papiertje kwijt? Neem dan even contact op met Henk Holtmaat. Tel.06-51062968.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.