earth hour in olst

Earth Hour is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds, om aandacht te vragen voor energiebesparing en het behoud van onze planeet. 

In het dorpscentrum van Olst wordt een inspiratieplein georganiseerd. Op de markt kunnen alle initiatieven, verenigingen, stichtingen, ondernemers en individuen die zich actief bezighouden met duurzaamheid zichzelf laten zien. 

Doelen stellen
Olst-Wijhe heeft zich tot doel gesteld om in 2020 20% van de energie die in onze gemeente verbruikt wordt, zelf op te wekken. Om dit doel te bereiken gaan energiebesparing en het realiseren van groene energiebronnen hand in hand.

Een aantal organisaties en initiatieven hebben zich al aangemeld voor deze dag. Wil jij daar met jouw club of organisatie bij aansluiten? Aanmelden kan door een mail te sturen naar earthhourolstwijhe@gmail.com 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.