dorpslunch in heeten

“In Heeten richten we ons als Samen Heeten Samen Eten op de verbondenheid binnen het dorp door samen te eten en te ontmoeten. Daarom ook vinden we het mooi om behalve de min of meer trouwe bezoekers van KulturhusTrefpunt ook de mensen die we er niet zo vaak zien én de niéuwe bewoners van Heeten aan tafel te hebben op 10 maart”, aldus de organisatie. 

Enkele Heetense ondernemers staan pal achter het initiatief. Daarom zijn er geen kosten verbonden aan de lunch. 

Op 10 maart kunnen inwoners van Heeten om 11.45 aanschuiven in het KulturhusTrefpunt. De gezellige lunch eindigt om 13.30. Opgeven kan via samenheetensameneten@gmail.com. Meer informatie is te vinden op staging2.kulturhustrefpunt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.