Home / archiefcentraal / ditjes en datjes luttenberg 700

Luttenberg viert dit jaar het 700-jarig bestaan van het dorp. Gedurende het hele jaar vinden allerlei feestelijkheden plaats, waarover ze regelmatig updates verspreiden. Hierbij de laatste 'Ditjes en Datjes'.

ditjes en datjes luttenberg 700

Herinnerings-en buurtbomen
Boomfeestdag (21 maart) komt dichterbij, dan gaat er een heel aantal buurtbomen mét bankjes geplaatst worden. Op de dagcamping een mooie groet-lindeboom, trots aandenken aan dit feestjaar!

Revue
De kaartverkoop (online en bij de COOPkassa) verloopt voorspoedig. Al heel wat kaartjes zijn verkocht, dus wees op tijd en laat het ook vrienden, familie en kennissen van buiten Luttenberg weten; wacht niet te lang!

4deVrijheid
Het programma van 5 mei is bijna vol. Lokale en regionale artiesten staan op onze lijst: koren, bands, dansgroepen, solisten, orkesten, het wordt een gevarieerd muzikaal en vrolijk samenzijn op de terrasjes van de Butselaarstraat! Vrijheid vier je samen in Luttenberg!

Kunstroute
Alle schoolkinderen gaan een tegel versieren, al die tegels vormen een blijvend kunstwerk ter herinnering aan 2018. Vele kunstenaars laten hun werk zien in en rond het dorp. Wat een talent!

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.