dinette geerts vrijwilliger van de maand

“Oh appeltaart van de Parabool, heerlijk!”, is de eerste reactie van Dinette als ze hoort dat ze is gekozen tot vrijwilliger van de maand februari. “En een geluksvogeltje van Magies Glas, hier heb ik pas nog een workshop gevolgd.”

Dit is Dinette ten voeten uit. Een bezige bij met een groot netwerk en brede interesse. Kirsten Booijink van ECR Solace vertelt dat ze Dinette enorm waardeert. “De keuken, de receptie, helpen bij activiteiten, lid van kernteam Heino, niks is haar te veel. Ondanks moeilijke omstandigheden kun je altijd op haar rekenen.”

Dinette is via haar man bij ECR Solace terechtgekomen. Ze heeft het enorm naar de zin en de glimlach op het gezicht van de bewoners geeft haar veel voldoening. Dinette heeft nagenoeg haar hele leven mantelzorg verricht en het vrijwilligerswerk is haar met de paplepel ingegoten. Bij het ECR Solace voelde ze zich meteen thuis. “Ik krijg een fijn en warm gevoel als ik er binnenkom, dat hoop ik ook op de mensen over te brengen. Ook het helpen bij het organiseren geeft me veel voldoening. De volgende grote klus is NLdoet. Ik heb er nu al zin in!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.