derde editie raalter dressuur bokaal bij manege in raalte

De deelnemers kunnen in alle klassen op twee dagen twee proeven rijden om zich te plaatsen voor de finale (klassen B t/m ZZ-Licht). Alle eerst geplaatsten van de verschillende klassementen plaatsen zich voor de finale. De finale van de klasse B t/m ZZ-Licht zal op zondag aan het einde van de middag aanvangen. In deze finale strijden de deelnemers om de Dressuur Bokaal en de hoofdprijs van maar liefst 100 euro.

“Zonder hoofdsponsor redden we het niet om zo’n mooie prijzenpot aan te bieden”, laat de organisatie weten. “We hebben in Country Mill Horse Support een hoofdsponsor gevonden voor de Raalter Dressuur Bokaal 2018. Daarnaast hebben we vele (lokale) sponsoren gevonden die extra prijzen aanbieden voor de rubrieken van dinsdag tot en met zaterdag wat het evenement nog leuker maakt.”

De toegang is op alle dagen gratis. Kijk voor meer informatie op de website of de Facebookpagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.