d66 stemtafel flexibel en creatief omgaan met leegstand

Wijhenaren maken zich zorgen over de leegstand in de Langstraat. Voor velen heeft dit direct te maken met leefbaarheid van de kern Wijhe. De trend naar online shoppen is niet te stoppen, maar er zijn veel ideeën om de trend als kans te zien.

Voorstanders van de stelling opperden bijvoorbeeld het splitsen van panden voor kleinere winkels met een duidelijke meerwaarde, het opzetten van ZZP-centra en pop-up shops of restaurants. Onder de tegenstanders van een nieuwe bestemming leeft met name de angst dat er teveel woningen in de Langstraat komen. D66 Olst-Wijhe juicht de ideeën van de Wijhenaren van harte toe en wil dat de gemeente deze initiatieven steunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.