Home / archiefcentraal / creatieve doe middagen in holten

Bij ViaVie Welzijn kan men om de 14 dagen lekker creatief aan de slag in het Kulturhus te Holten. De creatieve middagen staan onder leiding van 3 vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten. Maar naast de creativiteit, is de gezelligheid onderling met het kopje koffie minstens net zo gezellig. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien.

creatieve doe middagen in holten

Op vrijdag 9 maart staat het maken van schildpad met mos en vetplantje op het programma. Mooi in de tuin als het voorjaar straks weer gaat aanbreken!

Opgeven voor de creatieve middag op 9 maart kan tot uiterlijk woensdagmorgen 7 maart. Voorbeelden van de werkstukken die gemaakt worden zijn ook te vinden op de website van ViaVie Welzijn: www.viaviewelzijn.nl.

De middag is van 13.30 tot ongeveer 15.30 en de kosten bedragen € 2,50 per middag, exclusief materiaal en koffie. Voor de middag van 9 maart moeten de deelnemers zelf binddraad, een draadtang en vetplantjes meenemen. Voor meer informatie en/of opgave, neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.