Home / archiefcentraal / circusworkshops in hoftheater

Het HOFtheater presenteert op dinsdag 27 februari, tijdens de voorjaarsvakantie, twee circusworkshops. De eerste is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en de tweede voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Dit in het kader van de gemeentelijke stimuleringscampagne 'Kennismaken met cultuur'. Dit voorjaar staan ook nog viool- en danslessen en workshops tekenrobot, vloggen en T-shirt bedrukken op het programma.

circusworkshops in hoftheater

De workshop voor kinderen van 4 t/m 8 jaar duurt van 10.30 tot 12.00 uur. Zij leren onder andere jongleren, maar ook liggen op een echt spijkerbed komt aan de orde. De workshop voor kinderen van 9 t/m 12 jaar duurt van 13.30 tot 15.30 uur. Zij leren onder andere jongleren en balanceren op een grote bal.

Deelname kost 5 euro en opgeven kan via www.hoftheater.nl/educatie. Op deze website staat ook informatie over de andere workshops en lessenseries in het kader van ‘Kennismaken met cultuur’.

Lees ook

Hans de Kort: Windturbines

(ingezonden brief) Hans de Kort is weer in de pen geklommen om zijn ongenoegen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.