chefspecial kraantje pappie en meer op bevrijdingsfestival overijssel

Op het grootste podium van Europa zijn naast nationale ook internationale namen als Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox en Michelle David & the Gospel Sessions te zien op 5 mei. Het openingsconcert (voor de oudste festivalbezoekers) zal worden vormgegeven door The Bluebettes. Hiphop is goed
vertegenwoordigd met namen als Josylvio, Jacin Trill en de Zwolse formatie De Alliantie.

Voor degenen die de heupen nog net wat losser willen gooien is het Danstheater de plek bij uitstek. Met de actie ‘Vriend van BFO’ wil de organisatie een extra handreiking doen aan bezoekers. Dit geeft onder andere toegang tot een kijkje op het hoofdpodium, op een speciaal daarvoor ingericht VIP deck.

De inhoudelijke programmering wordt vormgegeven door projecten zoals het Windesheim Theater, het Wereldpaviljoen en Vrijheidscolleges. De organisatie van het festival wil net zoals eerdere jaren
vernieuwende en verfrissende initiatieven naar voren brengen. De junior ambassadeurs zijn hier een voorbeeld van, een manier om jongeren meer te betrekken bij en bewuster te laten nadenken over
vrijheid. Ook het project onder de werktitel ‘Subtle Mob 40-45’ van Boaz van Tongeren dient een nieuwe draai te geven aan de programmering. Deelnemers spelen zelf het hoofdpersonage in waargebeurde evenementen uit de Tweede Wereldoorlog.

Het hele programma is te bekijken op staging2.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.