Home / archiefcentraal / cda verkiezingsprogramma thuis in olst wijhe overhandigd

Onder toeziend oog van medeschrijver Elleke Steenbergen heeft CDA-voorzitter Alfred Jansen het verkiezingsprogramma met de titel ‘Thuis in Olst-Wijhe!’ van het CDA Olst-Wijhe overhandigd aan lijsttrekker Hans Kamphuis.

cda verkiezingsprogramma thuis in olst wijhe overhandigd

“We hebben een mooi programma met een krachtig verhaal, uitgesplitst naar twee versies; Thuis in Olst-Wijhe CDA Verkiezingsprogramma 2018-2022 en een verkorte versie daarvan. Het CDA vindt het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in Olst-Wijhe”, aldus Jansen. “Het programma spreekt duidelijke taal en staat herkenbaar dicht bij de inwoners. Met dit programma en een sterk team met veel kwaliteit en inzet gaat het CDA de nieuwe raadsperiode in.”

Volgens het CDA gaat het om iedereen. “Jong en oud, klein en groot, rijk en arm, man en vrouw, ziek en gezond, student en gepensioneerd, ondernemer en werknemer, nieuwkomer en achterblijver. Maar het gaat misschien wel het meest om onze kinderen.”

Vanuit de kernwaarden van het CDA: rentmeesterschap, solidariteit, gedeelde verantwoordelijkheid en rechtvaardigheid gaat de partij aan de slag met de uitdagingen in Olst-Wijhe. Voor het CDA staat het oplossingsgericht werken voorop, in samenwerking met inwoners, plaatselijke belangen, inwonersinitiatieven en verenigingen.

Het Verkiezingsprogramma 2018-2022 ‘Thuis in Olst-Wijhe’ en de verkorte versie zijn te downloaden vanaf de website van het CDA Olst-Wijhe: www.cdaolstwijhe.nl.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.