cda verkiezingsprogramma thuis in olst wijhe overhandigd

“We hebben een mooi programma met een krachtig verhaal, uitgesplitst naar twee versies; Thuis in Olst-Wijhe CDA Verkiezingsprogramma 2018-2022 en een verkorte versie daarvan. Het CDA vindt het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in Olst-Wijhe”, aldus Jansen. “Het programma spreekt duidelijke taal en staat herkenbaar dicht bij de inwoners. Met dit programma en een sterk team met veel kwaliteit en inzet gaat het CDA de nieuwe raadsperiode in.”

Volgens het CDA gaat het om iedereen. “Jong en oud, klein en groot, rijk en arm, man en vrouw, ziek en gezond, student en gepensioneerd, ondernemer en werknemer, nieuwkomer en achterblijver. Maar het gaat misschien wel het meest om onze kinderen.”

Vanuit de kernwaarden van het CDA: rentmeesterschap, solidariteit, gedeelde verantwoordelijkheid en rechtvaardigheid gaat de partij aan de slag met de uitdagingen in Olst-Wijhe. Voor het CDA staat het oplossingsgericht werken voorop, in samenwerking met inwoners, plaatselijke belangen, inwonersinitiatieven en verenigingen.

Het Verkiezingsprogramma 2018-2022 ‘Thuis in Olst-Wijhe’ en de verkorte versie zijn te downloaden vanaf de website van het CDA Olst-Wijhe: staging2.cdaolstwijhe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.