cda raalte organiseert vrijwillligersavond

“Organisaties, verenigingen en stichtingen binnen de gemeente Raalte die werken met vrijwilligers zijn het cement en de motor in onze sociale samenleving en verdienen veel aandacht. We mogen onze handen dichtknijpen met het aantal en de kwaliteit van de vrijwilligers in onze gemeente. Daarom deze avond. Maar, hoe kan de gemeenteraad en de gemeente al die organisaties die werken met vrijwilligers nog beter van dienst zijn, zodat al die organisaties zo optimaal mogelijk kunnen functioneren”, aldus Mirko Schokker.

Schaatskampioen
Oud-nationaal schaatskampioen Moniek Kleinsman is bereid gevonden om te vertellen over het werken in teamverband. Daarnaast is er een filmanalyse door Berend Rubingh over de strategie, structuur maar vooral de cultuur van een vereniging/organisatie.  Bezoekers krijgen de ruimte om in gesprek te geraken met andere verenigingen en good practices met elkaar uit te wisselen.

U kunt zich tot 1 maart opgeven via RWoude1973@kpnmail.nl t.a.v. Ruben van der Woude. Iedereen is van harte welkom vanaf 19.30 uur in de sportkantine van sportpark De Achterberg in Luttenberg. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.