Home / archiefcentraal / carnavalsoptocht door de straten van iesselldonck

Op zaterdagmiddag trok een bonte stoet van loopgroepen, prinsen en carnavalswagens door de straten van Wijhe. Carnavalsvereniging De Diekschroevers hadden de optocht een week eerder gepland, omdat dit jaar het 44-jarige jubileumjaar wordt gevierd.  

carnavalsoptocht door de straten van iesselldonck

Foto’s: Paul Draaijer

De optochtcommissie had het gevoel dat de deelname de laatste jaren wat terug liep. De wagens en loopgroepen konden door verschillende reden niet aanwezig zijn. Groepen die normaal gesproken bij andere optochten uit de regio meeliepen, konden zaterdagmiddag wel meedoen. 

Het muziekkorps en de kleurrijke carnavalsgroepen en prachtige wagens trokken door de drukke Langstraat. Na de optocht werden de prijzen voor de mooiste of kleurrijke deelnemers uitgereikt in de residentie. 

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.