carnavalsgekte bij de zwabberaars

Bij de leden van de Zwabberaars begint de carnavalskoorts al weer behoorlijk op te lopen, de afgelopen weken zijn de eerste activiteiten voor de carnival 2018 al ontplooit, zo was het jaarlijkse ”krantje wisselen” een groot succes. Onder leiding van Prins Wim de 3e en Prinses Linda zal het ook dit jaar weer één groot feest worden in residentie de Zwabberdelle, de thuisbasis van Carnavalsvereniging de Zwabberaars.

Carnaval 2018 start dit jaar officieel op vrijdagmiddag 9 februari met de sleuteluitreiking op het gemeentehuis in Raalte. Daarna is ‘s avonds de aftrap met ‘’kleintje carnaval’’ bij Bar en Brasserie Zwakenberg aan de Schoolstraat in Raalte.

Eigenlijk is de de naam “kleintje carnaval” op de vrijdag niet geheel meer op zijn plaats als we kijken naar het programma op de vrijdag voor het aankomende carnaval. De Zwabberaars pakken op deze eerste echte carnavalsavond namelijk direct groots uit met 5 Nederlandstalige artiesten. John West, Jordy van Vilsteren, Ferry de Lits, Tinus Hoekstra en Frits van der Vorst zullen namelijk acte de présence geven op deze avond.

Een ieder die carnaval goed wil starten, mag deze avond dus absoluut niet missen. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma begint om 20.00 uur. Kaarten kosten € 10,- euro in de voorverkoop en € 15,- aan de kassa.

Het programma op de zaterdagavond is dit jaar wederom bomvol! Nog nooit stonden er zoveel Nederlandstalige artiesten op de buhne op 1 (carnavals)avond en is zoals altijd op de zaterdag het programma om van te watertanden.
Er zullen Nederlandstalige topartiesten zijn om er een onvergetelijk carnavalsfeest van te maken. Wat dacht je o.a. bijvoorbeeld van Henk Dissel, de Volendamse Tamara Tol en vaste ”huiszangers” Raymond Smit & Gerrit Haverman

Om er zeker van te zijn dat jij hierbij bent, koop dan nu nog je kaarten voor € 10,- in de voorverkoop bij Bar en Brasserie Zwakenberg of leden van de Zwabberaars. Mochten er nog kaarten over zijn dan zullen deze laatste kaarten aan de kassa worden verkocht voor € 15,- euro. De zaal is open op zaterdagavond vanaf 19.00 uur, het programma zal om 20.00 uur aanvangen.

Ook op de zondag is de huiszanger van de Zwabberaars Jordy van Vilsteren vanzelfsprekend van de partij na afloop van de Sallandse optocht en zal ook Joey Kramer een optreden verzorgen. Tevens zal Yves Berendse een optreden verzorgen in de Zwabberdelle na afloop van de optocht.

Op maandag zullen de Zwabberaars onder leiding van Prins Wim 3e en zijn Prinses Linda samen met de oud-prinsen, raad van elf en hun gevolg gaan dweilen in de verschillende kroegen in Raalte. Jordy van Vilsteren zal er met diverse optredens een mooi feestje van gaan maken in de verschillende kroegen.

Via Facebook kun je het complete programma van de carnavalsvereniging met alle informatie vinden, ook vind je hier aanvullende informatie en de foto’s van de verschillende carnavalsavonden. De Zwabberaars zijn tevens ook te volgen via Twitter: @zwabberaars en op Instagram: Zwabberaars

Verkorte programma de Zwabberaars
Vrijdag 9 februari
Aanvang 20.00 uur – de Zwabberdelle (Zwakenberg): Kleintje carnaval met medewerking van John West, Jordy van Vilsteren, Ferry de Lits, Tinus Hoekstra & Frits van der Vorst.

– De entree is € 10,- euro in de voorverkoop en € 15,- euro aan de kassa.

Zaterdag 10 februari
Aanvang 20.00 uur – de Zwabberdelle (Zwakenberg): Het grote carnavalsspektakel met Henk Dissel, Raymond Smit, Tamara Tol, Gerrit Haverman, Rinus Werrens, Wesley Wolters & Kobus Engels .

– De entree is € 10,- euro in de voorverkoop en € 15,- aan de kassa

Zondag 11 februari
Aanvang 13.00 uur – Grote Sallandse Optocht met aansluitend carnaval bij Zwakenberg met Yves Berendse, Jordy van Vilsteren en Joey Kramer. (Gratis entree)

Maandag 12 februari
Aanvang 13.00 uur – Dweilen in het centrum van Raalte met Prins Wim de 3e & Prinses Linda, oud-prinsen & raad van elf.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.