carmel college strijdtoneel voor matadoren plaatselijke politiek

Alle politieke partijen – Gemeentebelangen, CDA, VVD, D66, PvdA, Lokaal Alternatief, BurgerBelangen, SP, Groen Links en Raalte Natuurlijk – zijn van de partij. Een ideaal moment dus om de stemming in het politieke speelveld te peilen. De partijen vaardigen in principe hun lijsttrekker af naar het Politiek Ondernemers Café en zij krijgen door spreekstalmeester Jaco Schuurman een flink aantal prikkelende stellingen voorgeschoteld. Sommige stellingen worden geïntroduceerd met een filmpje die is gemaakt door leerlingen van de Carmel HAVO 4 International Business Class.

In die stellingen zijn veel vragen verwerkt waarmee ondernemers tegenwoordig worstelen. Zijn er in de toekomst voldoende mogelijkheden voor groei en uitbreiding? Kunnen we blijven beschikken over voldoende en deskundig personeel? Blijven onze bedrijven goed bereikbaar? Blijft de gemeente een aantrekkelijke plek om te wonen en te recreëren voor de huidige en toekomstige medewerkers? Vragen en kwesties waarop een ondernemer graag antwoord wil hebben.

Net als vier jaar geleden wordt het Politiek Ondernemers Café georganiseerd door de ondernemersverenigingen in de gemeente Raalte. “De vorige keer was het met zo’n tweehonderd bezoekers echt een succes en we hopen natuurlijk op een herhaling. Alle ondernemers zijn welkom. Je hoeft dus geen lid te zijn van een ondernemersvereniging”, aldus Paul Maas die samen met collega-ondernemers José Bakker, Henny Zomer, Vanessa Holtkuile, Jaco Schuurman en Rudi Buitenkamp de voorbereiding ter hand heeft genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.