carmel college onderzoekt grensoverschrijdend gedrag

Zolang het onderzoek loopt is één leerling de toegang tot de school ontzegd. Voor deze leerling zorgt de school voor ondersteuning thuis, lesstof, huiswerk etc. De drie andere leerlingen blijven deelnemen aan het onderwijs en worden desgewenst ondersteund. Er wordt extra aandacht en zorg gegeven aan de klassen waarin deze leerlingen zitten.

De school heeft relevante instanties onmiddellijk op de hoogte gesteld. Vrijdag zijn personeel en een groep ouders per brief geïnformeerd over de kwestie. In verband met de privacy van de betrokkenen zal de school verder geen uitspraken doen over de inhoud.

“Onze aandacht gaat uit naar de betrokken leerlingen en hun klassen, zodat zij weer met een veilig en goed gevoel naar school kunnen komen. Carmel College Salland is een veilige school waar veel aandacht is voor het pedagogisch en didactisch klimaat. We zullen deze kwestie dan ook met de grootst mogelijke zorg behandelen.”, aldus Henk Mulders, rector a.i.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.