campagneblog volgt politieke campagnes in olst wijhe

Spanbroek heeft zelf al meerdere campagnes meegedaan en zit momenteel in de gemeenteraad voor het CDA. “Deze keer sta ik niet op de kandidatenlijst, toch blijf ik de lokale politiek interessant vinden. Als campagneleider of campagneteam zit je toch vaak in een bubbel. Doordat ik nu geen rol speel in de campagne kan ik als buitenstaander ervaren wat je als inwoner merkt van de campagnes.”

Dagelijks geeft Spanbroek een update van het nieuws, advertenties en activiteiten. Verder neemt ze onder andere de verkiezingsprogramma’s, kandidatenlijsten en eerdere uitslagen onder de loep. Het blog is onafhankelijk, is gestart vanaf 1 februari en hier te bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.