buurtcentrum debuut doet mee met nldoet

Er is grote belangstelling voor de NLdoet- klussen bij buurtcentrum DeBuut. Vele vrijwilligers steken de handen uit de mouwen voor verschillende klussen en activiteiten.

Tijdens NLdoet op vrijdag 9 maart wordt het terras van DeBuut opgefleurd. Er worden bloembakken gemaakt en deze worden gevuld met potgrond en bloemen. Als het straks mooi weer is kan iedereen op het terras bij DeBuut lekker genieten in de zon . Ook wordt een moestuin aangelegd. De groente kan later goed gebruikt worden voor kook activiteiten. ‘s Middag worden buurtbewoners verwend en verzorgen vrijwilligers een high tea . Dus veel ingrediënten voor een mooie NLdoet dag!

Voor meer informatie over NLdoet, kijk op staging2.nldoet.nl.

Op dinsdagavond 6 maart is er nog een bijzondere activiteit: samen met Wijngaard De Landman kunnen deelnemers een voorjaarskrans maken van wijnranken. Voor informatie hierover en overige activiteiten in DeBuut: kijk op staging2.buurtcentrumdebuut.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.